Cautare

4831 de rezultate pentru "case craiova" (2.77 secunde)
Pe 15 septembrie 1982, "Craiova Maxima" castiga in fata Fiorentinei lui Antognoni, Passarella, Bertoni cu 3-1. Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente.
Cu toate ca exista zvonuri potrivit carora preturile imobilelor vechi se vor prabusi în urmatorii ani, analistii imobiliari spun ca investitiile în imobiliare ramân afaceri profitabile.Faptul ca preturile apartamentelor din Craiova sunt speculative si au ajuns deja la un nivel mult prea ridicat este un lucru bine cunoscut si permanent sustinut de reprezentantii agentiilor imobiliare.
Para sta în umbra, dar, în schimb, el si familia locuiesc în case ultraluxoase. ... Enryko a iesit putin sifonat din batalia de la Curtea de Apel Craiova. ... Cele mai importante detineri le are la Hangar 2000 SRL Craiova (85%), unde este asociat cu Doina Giuca (15%).
Para sta în umbra, dar, în schimb, el si familia locuiesc în case ultraluxoase. ... Enryko a iesit putin sifonat din batalia de la Curtea de Apel Craiova. ... Cele mai importante detineri le are la Hangar 2000 SRL Craiova (85%), unde este asociat cu Doina Giuca (15%).
O firma înfiintata de o familie din Craiova a ajuns sa fie cel mai mare producator de vata sanitara din România. ...  Gas Energocomplex SRL Craiova este singura firma din Banie si una dintre putinele din tara care produc vata medicinala.
O firma înfiintata de o familie din Craiova a ajuns sa fie cel mai mare producator de vata sanitara din România. ...  Gas Energocomplex SRL Craiova este singura firma din Banie si una dintre putinele din tara care produc vata medicinala.
Multe case de schimb vând euro la un pret sub cotatia BNR, din lipsa... ... Ieri, când cursul BNR se apropia de patru lei, singurii clienti care au ajuns la casele de schimb din Craiova au fost cei care au avut nevoie urgenta de bani.
Nu se stie in ce conditii s-a ajuns ca toate unitatile din minerit si energie care vor intra in componenta Electra sa beneficieze de consultanta si asistenta juridica din partea aceleiasi case de avocatura, respectiv Casa de Avocatura "Nemoianu"
Apartamentele din Craiova nu se mai tranzactioneaza. ... cresterea dobânzilor la creditele ipotecare si scumpirea nejustificata din partea vânzatorilor.Cumparatorii nu se mai ating de apartamentele scoase la vânzare la preturi astronomice, de o luna încoace, desi cererea de locuinte este destul de mare în Craiova.
Firma care se va ocupa de exproprieri va fi desemnata in cateva saptamani la licitatia organizata in acest sens de Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova.
Asadar, in curand se vor implini 520 de ani de la infiintarea baniei din Craiova. ... S-au facut multe in Craiova in ultimul timp; s-au daramat case de patrimoniu, s-au defrisat parcuri pentru ca banisorii sa-si poata construi vile, si multe altele.
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini. ... Craiova a pierdut trei milioane de lei...
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... La mijlocul lunii aprilie, Groza s-a razgandit si a decis sa se reintoarca in politica, anuntandu-si candidatura pentru presedintia PNL Craiova.
Pentru a-si plati datoriile de 60 de miliarde de lei, RAADPFL Craiova a decis sa contracteze un imprumut bancar, in luna iunie.
google-analytics.com